autor
Caroline

3 dingen die je moet doen om te voelen en er goed uitzien in de zomer

Onbelemmerde zonnestralen en warme zomerbries zijn twee dingen die me positief in te laden in de vakantieperiode. Elke dag zorg kan ook zet je in een goed humeur en voelt u zich goed in uw huid 😉

Ik ga mijn drie geheime manieren onthullen voor een goed gevoel in de zomer. Ik heb een paar gewoontes ontwikkeld die me helpen van de zon genieten in plaats van het kreunen op de intense en enorme hitte. Als u zich voor te bereiden op het zomerseizoen goed, u zich fris en mooi, ongeacht de situatie.

Je hoeft alleen maar de volgende drie eenvoudige regels in je leven te voeren-geef ze een gaan!

Ontdek je gezicht!

Reserveer een zware fundering, sterke make-up en tonen van lip-gloss voor de winter, wanneer uw huid zal een goed gebruik van extra bescherming tegen lage temperaturen te maken. Ik weet dat in de zomer is het veel beter en heilzaam om je gezicht te verfraaien met een natuurlijk ogende make-up. Uw huid zal dankbaar zijn voor dat! Je voelt je fris wanneer een delicate drift van de wind afromen over je ongedekte gezicht. In de zomer, de belangrijkste cosmetische is UV-filter, en als je problemen hebt met de huid onvolkomenheden, te bereiken voor een lichte BB crème. Make-up die loopt van je gezicht is geen bevredigende oplossing en, geloof me, je doen zonder.

Voel de wind in je haar!

Mijn kapsel tijdens de zomer? Natuurlijk strand golven! Geloof me, de zomer is niet de beste tijd voor een strijkijzer, rollers en styling borstels. Eerst en vooral, doe je het beste om het haar te voorzien van bescherming tegen de schadelijke zonnestraling. Jas met zeezout haarspray om het cadeau met een strandige look. Geef je haar de tijd om te rusten, geen gebruik maken van een föhn en laat het worden lucht gedroogd. Net stropdas een paar bosjes die in de buurt van je gezicht-Stel een broodje op de bovenkant van je hoofd of vlecht een vlecht. Ik garandeer, zult u zich beter voelt met deze rommelige, gekamd met wind kapsel.

Fleur jezelf met een nevel!

Een andere kwestie te bespreken zijn de geuren. Ontslag van het gebruik van alle zware en zoete parfums, tenzij je wilt insecten aantrekt. Geen parfums zijn in staat om ons te voorzien van de frisheid die we missen gedurende een zomerse dag. Wanneer het wordt warm buiten, stel ik voor het bereiken van een lichte geurige mist. We kunnen spuiten ons lichaam en gezicht met dit licht product en Tuck u onder de delicate aroma. Daarnaast voelt u zich een aangename invigoratie. De grote troef van een nevel is dat we kunnen dragen overal waar we gaan en gebruiken gedurende een dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *