autor
Caroline

Welke arganolie kies je? Ik raad Nanoil Argan Oil aan!

Arganolie, ook bekend als het vloeibare goud uit Marokko, is één van de meeste populaire en dure oliën. 100% plantaardige, ongeraffineerde, koudgeperste en Marokkaanse olie is definitief waar voor je geld. Je gaat geen spijt krijgen nadat je de effecten hebt gezien! Het is een soort investering in het welbevinden van je haar en huid. Vandaag wil ik de beste olie van Argannoten bespreken: Nanoil Argan Oil. Geniet van het lezen.

Nanoil Argan Oil – verbetering voor je schoonheid van Moeder Natuur

Moet ik je overhalen dat arganolie het beste natuurlijke schoonheidsproduct is? Ik durf te wedden dat je al eens gehoord hebt over de prachtige eigenschappen. Het is geen roddel, alleen maar feiten: alle geweldige effecten van arganolie waar je over gehoord hebt zijn waar. Het is een verbeteraar voor jouw schoonheid maar je moet wel weten waar je het moet kopen. Kies niet de eerste de beste olie die je in de winkel tegenkomt. Om zeker te zijn dat het alle voordelige ingrediënten bevat moet het:

ONGERAFFINEERD

KOUDGEPERST

GECERTIFICEERD

ZONDER TOEGEVOEGDE MIDDELEN

ZONDER SYNTHETISCHE STOFFEN

zijn. Met andere woorden: het moet NANOIL ARGAN OIL zijn!

Deze olie voldoet aan de criteria en is de beste pure arganolie. Het is mijn favoriet, vanwege de kwaliteit, grote verpakking en geweldige prijs.

Leuk feitje

Arganolie is ook een belangrijk onderdeel van medicatie in Marokko. Het wordt veel gebruikt bij huidaandoeningen zoals droogheid, acné, eczeem, psoriasis en zelfs ziekten als waterpokken. Het is de hemel voor droog haar. Dankzij de grote hoeveelheid linolzuur wordt arganolie ook gebruikt bij een ontstoken huid.

Gebruiken en voordelen van Nanoil Argan Oil

# GEBRUIK OP HAAR – Nanoil Argan Oil is de perfecte olie voor alle haartypen. Het versterkt, geeft glans, maakt glad en stimuleert haargroei. Ik gebruik het vaak in haarmaskers omdat het ook de hoofdhuid voedt, niet alleen het haar!

# GEBRUIK OP LICHAAM – Nanoil Argan Oil is ook geweldig voor huidverzorging en je kunt het gebruiken voor een anti-cellulitis massage. Ik meng hem met mijn favoriete bodylotion. Zo’n mengsel hydrateert de huid perfect en voorkomt uitdroging. Daarnaast helpt het je om sneller bruin te worden!

# GEBRUIK OP HUID GEZICHT – Ik hou van het gebruik bij gezichtsverzorging! Nanoil Argan Oil is de beste make-up primer. Hij hydrateert mijn droge huid maar is niet comedogeen dus laat geen vette waas op mijn gezicht achter. De huid glanst en make-up blijft de hele dag door zitten. Arganolie voedt ook de huid onder de ogen en vermindert mijn fijne lijntjes.

# GEBRUIK VOOR BAARD EN SNOR – Ja, ik ben serieus. Nanoil Argan Oil is niet alleen voor vrouwen. Het is een unisex product dat mannen kunnen gebruiken bij huidverzorging na het scheren of het stylen van de baard. Als jouw wederhelft een baard heeft, dan heb je bij deze een perfect cadeautje voor zijn volgende verjaardag!

Heb jij deze olie al gebruikt? Welke voordelen voor huid en haar heb jij opgemerkt?