autor
Caroline

Goede mascara? Geen probleem! Bekijk de lijst met beste mascara’s op de beauty markt!

Dames, zijn jullie klaar om al jullie problemen omtrent wimpers op te lossen? Als het antwoord ‘ja’ is, lees dan vooral verder!

Ik weet dat het kiezen van een goede mascara een hoop problemen veroorzaakt. Ik heb dit zelf ook ervaren. Elke keer was er wel iets aan de mascara wat me niet past. Vaak waren dit de problemen:

  • De duurzaamheid van het product: vlekken na een paar uur;
  • De borstel die niet meewerkt;
  • De effectiviteit: na een paar lagen had ik nog steeds niet het gewenste resultaat;
  • Vlekken bij blootstelling aan hogere temperaturen.

Door de jaren heen kwam ik erachter dat ik bij make-up altijd naar perfectie streef. Ik was klaar met plakkerige, stijve wimpers, vlekken en klontjes. Als jij daar hetzelfde over denkt, dan heb ik de oplossing!

Check deze top vier mascara’s die de beste resultaten geven en je helpen perfectie te bereiken!

Mijn ranking van de beste mascara’s op de markt!

Toen het aankwam op het kiezen van het beste product op de markt, besloot ik elk product zelf te testen. Hierdoor wist ik dat ik jullie de meest objectieve waarnemingen kon presenteren, waardoor het makkelijker wordt om je keus te maken.

1. Nanolash mascara

Ik start mijn lijst met een mascara die, voor mij, echt perfect is. Ik heb het dan over de Nanolash mascara. Dames, ik heb nog niet eerder zulke premium kwaliteit ervaren bij een mascara. De borstel van deze mascara is perfect gevormd en gemaakt van hoogwaardig siliconen. Hierdoor kun je zelfs de kortste haartjes in de ooghoeken bereiken.

Een ander voordeel is de variëteit. Wist je dat de Nanolash mascara beschikbaar is in twee versies? Je kunt kiezen uit:

Hierdoor kun je het product kiezen wat het best bij je past. Ik wil ook benadrukken dat de mascara van Nanolash bovengemiddelde duurzaamheid is. Geen zorgen over het ‘panda-ogen’ effect, hij vlekt niet op regenachtige dagen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over vlekken of klontjes aan het eind van de dag. Geloof me, dit gebeurt niet!

Je zal niet verbaasd zijn dat dit product voor mij perfect is. Ik blijf hem zeker gebruiken.

2. Lashcode Mascara

Op de volgende plaats besloot ik de verlengende en verdikkende Lashcode Mascara te zetten. Dit product mag ook één van de besten genoemd worden. Het eerste wat ik erover wil zeggen is dat de borstel van de Lashcode Mascara helpend is bij het bereiken van de kortste wimpers. Hij scheidt de wimpers nauwkeurig en bereikt de ooghoeken zonder problemen.

Als het aankomt op de duurzaamheid van dit product, dan ervaar ik geen grote problemen. In mijn geval bleef de mascara de hele dag goed zitten. Zelfs na een avond stappen brokkelde hij niet af. Ik raad dit product dus zeker aan!

3. Max Factor 2000 Calorie Mascara

De volgende in de rij is de Max Factor 2000 Calorie Mascara. Dit product nagenoeg perfect en ik heb hem met plezier gebruikt. Ik begin bij de grootste voordelen. De borstel is goed gevormd. Ik had geen problemen met het aanbrengen van het product en mijn wimpers van de wortel tot de punt te bedekken. Het effect na het aanbrengen van de eerste laag maakte me tevreden.

Dan nu de nadelen van Max Factor 2000 Calorie Mascara. Helaas is dit de duurzaamheid van het product. Aan het eind van de dag brokkelde de mascara op mijn oogleden. Dit is geen groot probleem, maar er bleven stukjes op mijn onderste ooglid zitten. Toch is deze mascara heel degelijk.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

De Clinique Naturally Glossy Mascara is een product dat ook goed werkt. De mascara heeft een verlengend effect. Ik moest wel twee lagen aanbrengen om tevreden te zijn met het resultaat. De mascara droogt snel dus ik had daar weinig problemen mee. De duurzaamheid is een groot voordeel. De mascara vlekte of brokkelde niet af het grootste deel van de dag.

Als we het over de nadelen hebben, dan heb ik het vooral over de borstel. Deze is lang en heeft fluffy haren. Hierdoor werd het lastig de haren in de ooghoeken te bereiken. Ik schoot uit en moest mijn oogleden daarna schoonmaken.

Dames!

Ik heb je kennis laten maken met 4 mascara’s waarvan ik vind dat ze deze beste zijn. Natuurlijk werkte Nanolash het best voor mij. Ik daag je uit het zelf te testen.

Onthoud dat een mascara perfect moet passen bij jouw behoeften. Alleen dan kun je de beste resultaten bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *