autor
Caroline
DIY WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

De DIY Lash Extensions van Nanolash: briljante cluster wimpers voor mijn gevoelige ogen

Ik heb mijn blik laten vallen op de DIY wimper extensions van het merk Nanolash. Ik heb extreem gevoelige ogen en heel zwakke wimpers. Van veel cosmetische producten geven me irritaties en allergische reacties. Ik heb de DIY Eyelash Extensions getest omdat ik benieuwd was. Hoe denk ik erover na de test?

Mijn ogen zijn sinds mijn kindertijd erg gevoelig. Dat betekent dat ik geen semipermanente wimper extensions durfde te proberen, deze lang ophouden zorgde voor problemen. Mijn ogen werden snel rood en waterig.

De Nanolash DIY cluster wimpers zijn (volgens vele reviews) zacht en flexibel. Ik besloot ze een kans te geven. Ben je benieuwd naar de resultaten?

Waarom de DIY Eyelash Extensions van Nanolash?

Vaak heb ik geëxperimenteerd met oplossingen die de conditie van de wimpers zouden moeten verbeteren, zoals semipermanente wimpers, strip wimpers of verschillende mascara’s die het ‘wow’-effect zouden moeten geven.

Mijn gevoelige ogen zijn altijd een probleem geweest. Veel cosmetica veroorzaakt allergische reacties, nepwimpers geven me opgezette ogen en roodheid.

Daarom besloot ik de DIY cluster wimpers van het merk Nanolash te testen. De strip is extreem dun en flexibel terwijl de wimpers zacht en krullend zijn. 

Ik bestelde de set van 36 cluster wimpers, in 3 lengtes: 10, 12 en 14 mm. Er zijn 8 verschillende stylen om uit te kiezen. Ik koos degene die het best bij de vorm van mijn ogen past.

Op de officiële website van het merk kun je ook een volledige wimper extensions kit bestellen, die een bonder, remover, sealer en een pincet bevat.

DIY Wimperextensions Voor zelf aanbrengen - Starterset

Nanolash DIY Eyelash Extensions. Wat belooft de fabrikant van de cluster wimpers?

Ik heb opgemerkt dat de fabrikant grote dingen beloofd over dit product. De cluster wimpers:

  • Gaan vijf dagen mee.
  • Zijn eenvoudig in gebruik, het proces zou minder dan 10 minuten in beslag nemen.

Ik was eerst sceptisch. Veel cosmetische merken maken dit soort beloftes en ik heb nog nooit meegemaakt dat het de waarheid is.

Toch besloot ik de cluster wimpers van Nanolash te bestellen, ik wilde uitzoeken hoe lang het aanbrengen duurt en hoe lang ze meegaan. De instructies in de doos waren logisch en ik heb de stappen zorgvuldig gevolgd:

  • Ik bracht een laag bonder aan en wachtte tot deze plakte.
  • Ik bracht een laag clusters aan, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn.
  • Ik bracht wat sealer op de wimpers aan om de plak te verwijderen.

Ik heb 4 clusters per oog gebruikt. Ik was op zoek naar natuurlijke resultaten. De fabrikant had gelijk: heft aanbrengen was makkelijk en leuk. Het duurde 8 minuten en een paar seconden.

De DIY wimper extensions zouden 5 dagen mee moeten gaan maar die van mij zaten na 8 dagen nog op de juiste plek! Ik heb de instructies omtrent nazorg gevolgd en op mijn rug geslapen. Ik denk dat de clusters hierdoor langer mooi bleven.

De zachte, wimper clusters bleken ook erg zacht voor mijn gevoelige ogen! Ik heb geen irritaties ervaren tijdens deze acht dagen.

De fabrikant claimt dat de cluster wimpers voor eenmalig gebruik zijn. Ze hadden echter nog steeds dezelfde vorm toen ik ze eraf haalde. Ik vind ze er herbruikbaar uitzien!

WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

Ik heb 4 clusters per oog gebruikt. Ik was op zoek naar natuurlijke resultaten. Ik heb gekozen voor charm-model wimpers.

DIY Eyelash Extensions van Nanolash: samenvatting

Meiden, ook als je gevoelige ogen hebt zijn de DIY Eyelash Extensions de beste keus. De clusters van Nanolash zijn zacht en lichtgewicht, gaven me geen allergische reacties. Het dragen van deze cluster wimpers was fijn!

Bovendien is het erg makkelijk om de cluster wimpers thuis aan te brengen. Het proces neemt minder dan 10 minuten in beslag en de clusters blijven langer zitten dan de beloofde vijf dagen.

Ik vind het de beste cluster wimpers op de markt. Ik raad ze zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *