autor
Caroline

Welke accessoires gebruik ik bij de verzorging van mijn huid?

Hoi,

Natuurlijk kan je thuis voor je huid zorgen, je hoeft hier geen afspraak voor te maken bij een professional. Ik gebruik verschillende accessoires die meer resultaat geven aan mijn dagelijkse verzorgingsritueel. Welke gadgets gebruik ik vaak? Blijf lezen.

Haarband

Het is een normaal item maar super nuttig om te gebruiken tijdens de ochtend- en avondroutine. Ik doe de haarband in voordat ik een gezichtsscrub, masker of crème gebruik, als ik mijn gezicht masseer of mijn tanden poets. Dankzij de haarband is mijn gezichtsverzorgingsritueel veel makkelijker en fijner. Ik gebruik een wijde band maar je kan ook een decoratieve haarband gebruiken.

Gezichtsroller

Dit is een geweldige accessoire met veel verschillende mogelijkheden. Het helpt je bijvoorbeeld bij het gelijkmatig verdelen van cosmetica. Je kunt hem koelen en daarna op de huid gebruiken: dit geeft een aangenaam, fris gevoel, stimuleert de bloedsomloop, vermindert fijne lijntjes, maakt de huid soepeler en werkt ontspannend.

Sonische borstel

Ik heb het hier niet over een tandenborstel. Degene die ik gebruik is ontworpen voor het gezicht. Het geeft dezelfde effecten als een gezichtsroller maar ziet er anders uit. Hij kan vibreren en de borstel reinigt, scrubt en zorgt voor de huid van het gezicht. Sinds ik het gebruik is de huid van mijn gezicht veel gladder.

Spatel

Dit is een onopvallende gadget die mijn gezichtsverzorgingsritueel veel makkelijker maakt. Gebruik de spatel om cosmetica over het gezicht te verspreiden. Dit is veel makkelijker en sneller dan wanneer je dit met je handen doet. Ik raad je aan om maskers met zuur of klei ermee uit te spreiden. Je houdt schone handen en ze raken ook niet beschadigd (door maskers met zuur).

Stoffen handdoek

In plaats van een papieren handdoek gebruik ik een stoffen handdoek. Ik gebruik hem om mijn gezicht af te drogen, make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen. Samen met een olie en warm water verwijderen ze alle viezigheid van mijn gezicht.

Welke accessoires gebruik jij bij het verzorgen van de huid? Heb je items toe te voegen aan deze lijst? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *