autor
Caroline

Volwassen huidverzorging & make-up verwijderen. Hoe het op de juiste manier te doen?

Hallo daar!

Blijkbaar begint de huid te verouderen wanneer je 30 wordt. Eerst verschijnen zijn rimpels en verkleuring in je gezicht dat komt doordat het collageen gehalte daalt en de diepste huidlagen verliezen water. Hoewel we deze wijzigingen niet kunnen terugdraaien of stoppen, kunnen we hun resultaten verlichten. Controleer hoe u goed voor de rijpere huid kunt zorgen.

huidverzorging voor rondom de ogen

De huid rond uw ogen is het meest blootgesteld aan schade. Het is dunner, minder gehydrateerd en slap. Er ontstaan rimpels en pigmentvlekken; de energetische gelaatsuitdrukking maakt ze dieper. Ga voor hydraterende, zuurstofrijke en verkoelende crèmes om de huid rond het oog jong en zacht te houden. Kies retinol, vitamine K en C, hyaluronzuur, ceramiden en eiwitverrijkte producten. Doe een ijsblokjesmassage en doe eens per maand een pad masker. Gebruik in plaats van cosmetica met gewone applicators degene die zijn uitgerust met de cooling massaging-bal. Denk aan de juiste toepassing bij te verspreid cosmetica boven de wenkbrauw rand en op jukbeenderen, niet direct onder het onderste ooglid.

SPF-crèmes

Een van de beste producten die uw volwassen huidverzorging zal verbeteren. Het doel ervan is bescherming tegen alle soorten straling en het voorkomen van rimpels en pigmentvlekken. Cosmetica met zonnebrandcrème moeten worden gebruikt door mensen met een vasculaire, gevoelige en allergie-gevoelige huid. U moet weten dat u dergelijke producten alleen op de gezichtshuid aanbrengt. Zelfs je huid op de nek, borst en oorlobben vereisen bescherming.

Volwassen Huid en de Make-up verwijderen

Make-up verwijderaars moeten voldoen aan de behoeften van de rijpe huid. Drogisterijen verkopen producten die ingrediënten bevatten die de synthese van collageen en het ophopen van stoffen stimuleren. Probeer micellair water dat effectief talg, make-up en onzuiverheden wegspoelt. Bovendien hydrateert en verstevigt het de huid en geeft het verlichting bij irritaties. Oliën en romige melk werken uitstekend voor het verwijderen van make-up en bovendien maak het de huid glad. Gebruik een toner als de laatste stap van het verwijderen van make-up om de natuurlijke pH te herstellen en de beschermende lipidebarrière op je gezicht te herstellen. & Nbsp;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *