autor
Caroline

NIEUW! Michel Mercier borstels

Hallo mooie wezens!

Ik weet niet of je al hebt gehoord van de nieuwe, uitzonderlijke borstels van Michel Mercier?

‘Wat is er zo uitzonderlijk aan?’ – vraag je je waarschijnlijk af. Nou, er zijn veel uitzonderlijke dingen aan de borstels, mijn lieve meiden. Ik zal mijn best doen om je de spullen te omschrijven.

Michel Mercier borstels zijn uitzonderlijk omdat ze beschikbaar zijn in drie versies: voor dik, normaal en dun haar. Alle borstels zijn gemaakt van hout (handvaten) en rubber borstelharen). Elke heeft een andere kleur.

Naast de kleur, variëren de borstels ook in de borstelharen. Elke heeft een eigen, unieke, gepatenteerde geometrie en een goed doordachte plaatsing van 428 borstelharen. Deze hebben verschillende lengtes. De borstel voor dun haar heeft bijvoorbeeld haren van 32 verschillende lengtes, en daarnaast hebben de borstels 16 verschillende diameters voor de borstelharen. Het gebruik van deze borstels zorgt ervoor dat je je haar makkelijker kan kammen, terwijl je je haar verzorgt. Terwijl je borstelt, veranderen de haren van plaats, afhankelijk van de druk waarmee we ons haar borstelen.

Het resultaat?

Niet alleen kun je snel borstelen, gemakkelijk en zonder pijn je haar ontklitten, maar het vergladt en temt ook je lokken. Michel Mercier borstels moeten de uitkomst zijn van vele jaren onderzoek. Ze verminderen de broosheid van het haar en masseren de hoofdhuid. Hierdoor kun je een versnelde haargroei opmerken. Daarbij wordt je haar ook nog gezond en sterk.

De Michel Mercier borstel voor dun haar heeft een felle kleur. De haren zijn elastisch en zacht. Hierdoor krijgen het haar en de hoofdhuid een verfijnde verzorging. De
Michel Mercier borstel voor normaal haar is bruin. De haren zijn elastisch, maar ook een beetje stijf – ideaal voor normaal haar.
De Michel Mercier borstel voor dik haar is zwart. De haren zijn redelijk stijf, met ronde punten. Deze geven je hoofdhuid een massage, en verspreiden het haar zonder het uit te trekken.

Mijn haar is dun en ik ben echt verliefd op de felle borstel. Ik moe zeggen dat ik echt het verschil voel bij het borstelen van mijn haar. Ik raad deze borstels aan voor alle haarfanaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *