autor
Caroline

Mijn dagelijkse schoonheidsritueel. Ik heb een paar fijne en goedkope beautyproducten voor je

Deze blog is nuttig als je net een aantal huidverzorgingsproducten die je als basis gebruikt op gemaakt hebt. Als je klaar bent om te gaan shoppen, lees deze blog dan eerst! Ik laat je mijn laatste ontdekkingen zien, een aantal geweldig effectieve schoonheidsproducten die (vind ik) de titel kunnen winnen voor mijn persoonlijke cosmetica van het jaar. Geen gekke ingrediënten maar alleen essentiële verzorgingsproducten die super effectief zijn!

1. HUIDVERZORGING: Geweldige Cleansing Oil van Yves Rocher, Riche Creme, Ultra-rich Cleansing Cream

Deze facewash Riche Creme bevat ongeveer 30 oliën. Ik werd al verliefd vanaf het eerste gebruik. Het is zacht en tegelijkertijd rijk en voedend. Het maakt de huid perfect schoon en daarom denk ik dat dit product een serieuze competitie is van de Oil Cleansing Method (OCM).

Dit huidverzorgingsproduct werkt het best als de huid veeleisend is. Wat maakt het zo perfect? We weten allemaal dat grondig reinigen één van de belangrijkste stappen van een gezichtsverzorgingsritueel is. Als je een gevoelige of rijpe huid hebt is het verstandig om het gezicht te wassen en make-up te verwijderen met alleen maar zachte cosmetica. Mijn huid voelde altijd strak aan, was gevoelig en altijd geïrriteerd na mijn avondritueel. ’s Ochtends glansde het ongecontroleerd omdat het make-up wilde om de talg laag die ik de vorige avond weg had gehaald, aan te vullen.

Gelukkig is deze reinigende olie van Yves Rocher een schot in de roos, mijn huid is snel geheeld. Bovendien hou ik van de natuurlijke ingrediënten die het bevat. Ik weet zeker dat mijn huid nog steeds problematisch zou zijn als deze ingrediënten er niet inzaten. De Ultra-rich Cleansing Cream heeft geholpen om de balans van mijn huid terug te krijgen en tegelijkertijd make-up en overmatige talg te verwijderen. Het is het ook waard om te noemen dat (in tegenstelling tot de meerderheid wasgels) Riche Creme van Yves Rocher geen schuimmiddelen bevat. Deze veroorzaken vaak irritaties en droogheid. Geloof mij, het brengt verlichting om je gezicht met deze olie te wassen!

2. HUIDVERZORGING: Argan Oil van Nanoil (gezicht- en oogverzorging voor ’s avonds)

Een beauty olie van Nanoil. Argan Oil is één van de zes ongelooflijk effectieve natuurlijke oliën om het gezicht, lichaam en het haar mee te behandelen. Ik gebruik die van mijn vooral als een serum voor ’s nachts, ik breng het aan op mijn gezicht en masseer het de huid in om de bloedsomloop te simuleren en alle herstelprocessen te intensiveren. Ik gebruik Argan Oil van Nanoil ook voor een anti-cellulitis massage en als een conditioner voor mijn nagels. Ik weet zeker dat arganolie het uiterlijk van het haar ook zal verbeteren. Ik gebruik echter een ‘grotere’ versie van Nanoil (ontwikkeld voor haarverzorging, bestaat uit 6 oliën, keratine en kruiden die haargroei stimuleren) dus ik gebruik Argan Oil niet voor mijn lokken. Ik wil het niet ‘verspillen’ aan haar, vooral als ik zie wat het voor mijn lichaam en gezicht doet.

Argan Oil van Nanoil is biologisch, koudgeperst en ongeraffineerd. In mijn ogen is dit een product van top kwaliteit. Je kunt het trouwens ook ’s ochtends gebruiken als je last hebt van een droge huid. Eigenlijk is dit de perfecte cosmetica om mee te nemen op vakantie, het bespaart ruimte in jouw beautycase! Het vervangt een aantal schoonheidsproducten zoals handcrème, bodybalsem, haar conditioner en make-up remover.

3. HAARVERZORGING: Low ShamPoo, Delicate Cleansing Cream van Yves Rocher

Dit is een shampoo die eigenlijk de vorm heeft van een crème. Low ShamPoo van Yves Rocher is een zachte manier om schoon en glanzend haar te krijgen. Volgens de fabrikant is dit een eco product dat erkend zou moeten worden als alternatief voor appelazijn en bakpoeder. Deze nieuwe shampoo is verrijkt met meidoorn extract en agave fructanen.

Ik hou van de combinatie van de reinigende kwaliteit van shampoo en de conditionerende krachten van een crème. Het gebruik is simpel: breng een kleine hoeveelheid Low ShamPoo aan op de handen en verspreidt dit over nat haar. Je moet niet verwachten dat het zal schuimen, het is een crème en geen shampoo. Gebruik cirkelvormige bewegingen om de cosmetica de schedel en het haar in te masseren. De resultaten? Gereinigd, zacht en fijn haar om aan te raken, dat ook nog eens glanst en veerkrachtig is.

4. HAARVERZORGING: Nourishing Day Cream, droog haar van Yves Rocher

Nourishing Day Cream is 24 uur lang voeding voor mijn droge en pluizende haar. Deze cosmetica bevat avocado-olie en agave fructanen. De fabrikant zegt dat dit haarverzorgingsproduct “jouw haar de essentiële nutriënten geeft die het nodig heeft om de lipidenbalans te herstellen en dit 24 uur lang in stand te houden”. Ik heb dit natuurlijk getest en ik moet zeggen dat ik na een aantal keer gebruik van Nourishing Day Cream kan stellen dat het mijn haar niet verzwaard als je het laat zitten op het haar. Mijn lokken zijn nu veerkrachtig en zacht.

Ondanks dat dit product redelijk dik is maakt het mijn haar niet plat. Ik kan het vrij gebruiken op mijn haar en breng het aan van de wortels tot aan de puntjes. Je kunt het zowel op droog als nat haar gebruiken. Ik vind dit een soort van revolutie in de haarverzorging, vooral in de winter als we het haar blootstellen aan droge lucht.

Heb jij recent nog schoonheidsproducten gebruikt die het waard zijn om te testen? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *