autor
Caroline

Intelligente Pantene Pro-V haarconditioner. Hoe werkt het?s

Gezocht: Perfecte haarconditoner! 

Ik ben nog steeds op zoek naar de beste haarconditioner. Al vele maanden zoek ik naar een product dat de gewenste glans levert en het haar verzorgt met producten gebaseerd op olie, zonder het haar te verzwaren. Ook wil ik dat het natuurlijk is en weinig SLS, conserveermiddelen, alcoholen, etc. bevat.

Ik kocht Pantene Pro-V Intensive Repair, geadverteerd door Selena Gomez. De conditioner is de tweede stap in de dagelijkse haarzorg – hydraterend. De review van het product vind je in dit artikel. Zal ik het opnieuw kopen?

BESCHRIJVING

Volgens de informatie op de officiële website, werkt Pantene Pro-V Intensive Repair heel intensief . De cosmetica repareert, herstelt en beschermt het haar, dankzij de hydraterende micromoleculen. Het versterkt zwaar bewerkte kapsels, voorkomt gespleten punten, levert een gezond uiterlijk en een glans . De Pantene conditioner maakt het haar resistent tegen schade in slechts 14 dagen. Pantene Pro-V Intensive Repair bevat een systeem dat keratine beschermt.

Wat maakt Pantene Pro-V Intensive Repair uniek?

Het is een intelligente conditioner die de zwakke plekken van het haar vindt en repareert. Het resultaat is dat het haar gezonder en sterker wordt dan het ooit is geweest. Het product bevat vetten die de schade in de haarstructuur repareren. Dankzij de technologie van een lichtgewicht en gelachtig netwerk, kan de Pantene conditioner het haar gelijkmatig bedekken en snel opgenomen worden tot in de haarvezels. Het concentreert zich op verschillende schadeniveaus, over de lengte van het haar.

MIJN MENING

Het klinkt als een droom. Een conditioner die op zoek gaat naar plekken die gerepareerd moeten worden, die diep kan doordringen en zelfs extreem beschadigd haar kan genezen, zonder het haar te verzwaren. Is het mogelijk? Helaas…

Het oppervlakkige resultaat is karakteristiek voor conditioners. Ze bevatten vele ingrediënten die op het haaroppervlak blijven zitten, waardoor er een fijne en glanzende beschermlaag ontstaat. Alleen maskers, serums en oliën kunnen doordringen tot in het haar en effecten leveren die langer aanhouden dan tot de volgende wasbeurt.

Pantene Pro-V Intensive Repair is erg lichtgewicht en verzwaart het haar niet . Het maakt het haar zacht en glad, waardoor het gemakkelijker te kammen en in model te brengen is. En dus? Het resultaat houdt aan tot de volgende wasbeurt. Neem welke haarolie dan ook, en het zal hetzelfde werken, of zelfs beter. Naar mijn mening is deze Pantene Pro-V intelligente haarconditioner gewoon een manier om klanten te trekken met mooie praatjes.

En dus ben ik nog steeds op zoek naar de conditioner die perfect werkt voor mijn haar. Zou jij iets aanraden? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *