autor
Caroline

Hoe verklein je vergrote poriën? Ava Pore Solutions Serum Review

Onlangs heb ik mij gericht op het proberen te reduceren van de zichtbaarheid van vergrote poriën, met gebruik van verschillende methoden. Er zitten enorm veel vergote poriën op mijn neus en daar ben ik echt heel boos om. De vergrote poriën verpesten de gehele make-up. Deze kleine zwarte stippen zijn zo irritant. Ik besloot om er iets aan te doen!

Helaas werken zwarte peel-off gezichtsmaskers voor vergrote poriën niet voor mij. Ik ken veel bloggers die verheugd zijn over zulke producten, maar ik ben er daar niet één van. Zulke maskers reinigen zelfs niet één mee-eters; onzuiverheden blijven op hun plek zitten… Nog erger zelfs, ik kon het huis niet uit want mijn hele gezicht was lelijk rood, geïrriteerd en kon niet worden blootgesteld aan zonlicht. Een ramp!

ACTIVE DAY SERUM TIGHTENING PORES

Ik zocht lang naar een alternatief en ontdekte eindelijk Active Pore Solutions Serum van Ava cosmeticalaboratorium. Het ziet er uit als een dermocosmetica. Het is ontworpen voor de rijpe huid, die vooral worstelt met vergorte poriën.

Effecten:

  • camoufleert onzuiverheden dankzij de BLUR-technologie (lichtreflecties),
  • maakt de huid zacht en glad, geeft hydratatie,
  • matteert de huid zodat het er niet bezweet uitziet,
  • regelt talgafscheidingsprocessen,
  • verheldert mogelijke verkleuringen,
  • voorkomt vroegtijdige huidveroudering,
  • reduceert ontstekingen en bestrijdt bacteriën.

Samenstellingsanalyse:

Active Day Serum Tightening Pores is gebaseerd op water, verrijkt met glycerol, dus het is vrij licht en houdt water vast in de huid. Wonderolie is een van de meest interessante ingrediënten. Het is jammer dat de olie niet in pure vorm bestaat; het is een geweldige natuurlijke anti-acne-olie.

Wat interessant is, is dat het een van de weinige gezichtsserums is met nano-goudmoleculen. Het is vreemd omdat het product niet duur is en we goud associëren met luxecosmetica. Twee plantenextracten zijn cruciaal in de samenstelling van het serum:

  • Rosa Multiflora Fruit Extract,
  • Malpighia Glabra Fruit Extract (rijk aan vitamine C).

Helaas zullen allen die onder de indruk zijn van de natuurlijke ingrediënten… teleurgesteld worden. Ava Pore Solutions Serum heeft veel meer synthetische bestanddelen, zoals siliconen die poriën kunnen verstoppen en mogelijk sensibiliseren geurstoffen. Dus het begon leuk en eindige als gewoonlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *