autor
Caroline

Het is tijd voor mooie wenkbrauwen! Over NANOBROW – het beste wenkbrauwserum

Ik ben benieuwd of je ooit een wenkbrauwgroeiserum hebt gebruikt. Deel je mening in de reacties maar voordat je dat doet kun je eerst lezen over mijn pogingen om mijn extreem dunne wenkbrauwen te herstellen en te verfraaien. Wenkbrauwen die ik vroeger had.

Ik hoorde over Nanobrow van mijn oudere zus die het me als cadeau gaf. In het begin was ik nogal sceptisch….

NEE tegen lelijke wenkbrauwen. Waarom ben ik Nanobrow gaan gebruiken?

Vroeger had ik ‘moeilijke’ wenkbrauwen. Elke ochtend vroeg ik de wereld waarom ik het was die deze wenkbrauwen moet herstellen in plaats van ze mooier te maken. In het algemeen had ik twee problemen. Door ze regelmatig uit te plukken had ik mijn wenkbrauwen erg dun gemaakt. Op sommige plaatsen waren er eigenlijk geen haartje meer. Ik moest deze plekken telkens maskeren door kleine lijntjes te trekken die op haren leken. Mijn zus was zich bewust van mijn problemen en daarom verbaasde haar cadeau me niet eens.

Ondanks mijn aarzelende houding begon ik Nanobrow te gebruiken. Ik raakte snel gewend aan mijn avondritueel. Ik besloot de hele tube te gebruiken. In het ergste geval zou het niet helpen, toch?

Herstel door verfraaiing. Hoe werkt Nanobrow?

Tot mijn grote verbazing merkte ik al na enkele weken de eerste effecten. Ik bedoel, het werkte zeker meteen, maar het herstelt de haren van binnenuit. De eerste dagen gaf het serum dus geen merkbaar effect. Misschien op één na – de wenkbrauwen werden glanzend, alsof ze beter gehydrateerd waren.

De meest bevredigende resultaten kwamen in de tweede week na gebruik. Dit is waarschijnlijk het moment waarop de conditioner erin geslaagd was om de haren van binnenuit te hydrateren, te voeden en te regenereren. Dit is wanneer mijn wenkbrauwen:

 • dikker werden,
 • er nieuwe haren bij kwamen,
 • de haartjes stopten met uitvallen,
 • er nieuwe haartjes bijkwamen

Hoe is het mogelijk dat Nanobrow zo effectief is? Dit is vooral te danken aan de perfecte combinatie van ingrediënten die de groei voeden en versnellen, waaronder plantenextracten. Dit is ook een veganistisch-vriendelijk product en voor de bezitsters van een gevoelige huid, omdat Nanobrow geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat die potentieel irriterend kunnen zijn, zoals aroma’s, kleurstoffen of parabenen.

Hoe Nanobrow te gebruiken?

Zoals ik al eerder vermeldde, is het serum gemakkelijk aan te brengen en wordt de toepassing zelf al snel een gewoonte. In feite zijn twee eenvoudige streken voldoende om de vloeibare en kleurloze formule toe te passen. Dit is wellicht te danken aan de handige applicator en de formule die snel geabsorbeerd wordt – wie zal het zeggen.

Check de volgende tips als je wilt weten hoe je Nanobrow goed moet aanbrengen:

 1. Het moet worden aangebracht op een gereinigde huid en na het verwijderen van make-up.
 2. Een kleine hoeveelheid is al voldoende voor goede resultaten.
 3. Dat is alles. Echt waar!

Het beste wenkbrauwserum. Beveel Nanobrow aan?

Tot slot wil ik nog zeggen dat ik je sterk aanmoedig om Nanobrow te proberen. Ik weet dat de prijs ontmoedigend kan zijn maar ik zou echt wel geld over hebben voor zulke effecten. Vergeet niet dat ik aanvankelijk sceptisch was omdat mijn wenkbrauwen veel hulp nodig hadden. Nanobrow heeft deze scepsis overwonnen en daarom zal ik het opnieuw kopen. Hoewel ik niet weet wanneer, aangezien mijn eigen nanobrow nog niet op is 🙂

20 Reacties“Het is tijd voor mooie wenkbrauwen! Over NANOBROW – het beste wenkbrauwserum”

 1. Liza

  Als JIJ Nanobrow aanbeveelt dan heb ik geen andere keuze dan het te bestellen :*

  Beantwoorden
 2. Zomervibes

  Koop het en gebruik het! #teamnanobrow:D

  Beantwoorden
 3. hou-alleen-van-mezelf

  Ik heb het 3 maanden gebruikt. nu heb ik een korte pauze omdat ik vaak op reis ga en omdat ik de neiging heb om het te vergeten 😉 maar mijn wenkbrauwen zijn sterker en dichter geworden. ze zijn echt mooi dankzij de nanobrow dus ik ben het eens met je recensie 🙂

  Beantwoorden
 4. Sophie

  Klinkt super cool. Ik ben op zoek naar zoiets. Kan ik het alleen op de website van de producent kopen?

  Beantwoorden
  • oosterse

   Je kunt het waarschijnlijk ook ergens anders krijgen, maar ik heb het van de officiële website, ik ben bang voor nep. Ik ben er echt blij mee.

   Beantwoorden
 5. Pati

  …ik ben er niet helemaal van overtuigd… dat de prijs hoog is en de effecten niet gegarandeerd…

  Beantwoorden
 6. Sussane

  L O V E serums vol planten. <3

  Beantwoorden
 7. schoonheidsfreak

  Ziet er geweldig uit. Ik ben er idolaat van. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar werkt ook geweldig. Wat wil je nog meer?

  Beantwoorden
 8. hallo Kate

  Ik kocht het een week voor je review en had wat zorgen, heb ik het juiste gedaan. Je hebt me het gevoel gegeven dat het de moeite waard is: kan niet wachten op de effecten!!

  Beantwoorden
 9. Jolanda

  Ik had hetzelfde probleem als jij… dunne wenkbrauwen… 🙁 Denk je dat Nanobrow zou helpen?

  Beantwoorden
 10. Leni

  De prijs van dit serum kan ontmoedigend lijken – wat dan? 🙂

  Beantwoorden
 11. Katja Jansen

  Heeft iemand Nanobrow in de winkels gezien? Ik heb het nodig voor een cadeau en zal waarschijnlijk niet in 3 dagen bezorgd kunnen worden…

  Beantwoorden
  • Pauline

   Het komt wel goed met je, ik heb de mijne over 2 dagen! Ik denk niet dat het in een gewone winkel ligt.

   Beantwoorden
 12. Molly

  Perfectie! Ik hou van het nanobrow effect, mijn wenkbrauwen zullen nooit meer zo dun, dun en lelijk zijn als vroeger.

  Beantwoorden
 13. Ines23

  Ik ga zeker Nanobrow proberen, ik zocht naar enkele aanbevelingen van een wijs iemand 🙂 Leuke recensie, ik ben om, bedankt!

  Beantwoorden
 14. Ellie

  Ik heb Nanobrow en gebruik het nu al meer dan een maand, nog steeds veel over, het is super efficiënt en werkt ook goed, haren groeien snel terug en de hele wenkbrauwrug is gezond, gewoon mega geweldig!

  Beantwoorden
 15. Linda G

  Ik heb Nanobrow en gebruik het nu al meer dan een maand, nog steeds veel over, het is super efficiënt en werkt ook goed, haren groeien snel terug en de hele wenkbrauwrug is gezond, gewoon mega geweldig!

  Beantwoorden
 16. Antje

  Nanobrow is niet zo duur, weet je hoeveel Revitabrow kost? Dat is duur en totaal niet de moeite waard, want je kunt iets beters hebben tegen een lagere prijs!

  Beantwoorden
 17. Lekker meisje

  Ik laat meestal geen reactie achter, maar Nanobrow werkt perfect en het is de moeite waard om er even over te schrijven. 100% het beste serum voor je wenkbrauwen, ik ben blij met alles, het uiterlijk, de bezorging en de kortingen <3 effect die elk dubbeltje waard zijn!

  Beantwoorden
 18. Isabel Bolhaar

  Bevestigt, in 3 weken nieuwe wenkbrauwen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *