autor
Caroline

Givenchy Hydra Sparkling – Revolutionair gezichtsmasker in schuimvorm

Ik denk dat we allemaal wel goed bekend zijn met verschillende gezichtsmaskers, we weten min of meer hoe ze werken en welk resultaat we kunnen verwachten van ze. Ik denk dat er tegenwoordig een neiging is voor het behandelen van gezichtsmaskers als een vorm van extra crème. Ik heb zelfs gemerkt dat veel meiden hun dagcrèmes hebben vervangen met gezichtsmaskers, wat naar mijn idee niet het slimste idee is. Desondanks ga ik je tonen hoe gunstig het regelmatig aanbrengen van een gezichtsmasker is. Hier gaan we!

Gezichtsmasker GIVENCHY HYDRA SPARKLING

Ik ben gek op Givenchy-producten, wat denk ik gemakkelijk te merken is. Om die reden is het niet verrassend dat ik gek ben op dit nieuwe multi-perfecting product. Deze cosmetica die hydratatie en glans geeft, is vrij recentelijk op de planken gekomen bij de drogist. Ik kan zeggen dat dit een beetje liefde op het eerste gezicht was. Ik ga met jou mijn gedachtes delen over dit product.

Hoe werkt het?

Ten eerste geeft het glans en energie aan een vermoeide teint. Ten tweede highlight het en geeft het zachtheid dankzij het technologisch geavanceerde ‘Sparkling Water Complex’, wat het water in de huid herstelt en cellen stimuleert om te regenereren. Nadat het is aangebracht, begint het gezichtsmasker van Givenchy te ‘bubbelen’ en transformeert het in schuim, wat superlicht en zeer verfrissend is. Eenmaal behandeld met de cosmetica, wordt de huid veel zachter en glanzend. Het resultaat is deze buitensporige prijs die je moet betalen voor het product echt waard. Ik hoop dat niemand van jullie schrikken van de kosten van Givenchy Hydra Sparkling Short Night Recovery Moisturizing Mask/Cream.

Waarom is een gezichtsmasker beter dan een gezichtscrème?

Zelfs een zelfgemaakt gezichtsmasker heeft meer voedende stoffen dan een reguliere gezichtscrème. Gezichtsmaskers zijn eigenlijk per definitie meer geconcentreerde producten. Het is niet de bedoeling dat ze een delicate sensatie van voeding geven, maar penetreren de huid diep. Er is een reden waarom een typisch gezichtsmasker niet langer dan 15 minuten op het gezicht moet blijven zitten om vervolgens grondig te worden uitgespoeld. Een crème moet blijven zitten totdat het volledig is opgenomen, omdat het milder in werking is en niet zo geconcentreerd als een gezichtsmasker. Natuurlijk is een serum nog steeds het product dat de meest geconcentreerde werking geeft, maar ik zal dit probleem in een ander artikel toelichten. Misschien zal ik zelfs een vergelijking maken van verschillende cosmetica die zijn ontworpen voor gezichtsverzorging, zonder te kijken na bepaalde merken of cosmetica.

Waarschuwing! Begrijp me niet verkeerd. Een gezichtsmasker moet nog de dagelijkse applicatie van een gezichtscrème vervangen – het moet worden behandeld als een vorm van huidverzorgingstechnieken die, bijvoorbeeld, een keer per week wordt toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *