autor
Caroline
Lashcode - beste mascara ooit

Drie wimper typens en één mascotte van Lashcode. Versterkende cosmetische test

Hallo meiden!

Vandaag heb ik een echte traktatie voor je omdat ik dit bericht aan mijn ‘meisjes’ teken opdraag. Om te verduidelijken, mijn zus, moeder en ik hebben Lashcode mascara getest. Ze deelden de indrukken en rapporteerden de make-over die hun wimpers binnen een maand hadden ondergaan. Ik raad dit idee gewoon aan omdat ieder van ons verschillende soorten wimpers heeft en ik volledig objectief wilde blijven bij mijn beoordeling. Het is duidelijk dat verschillende cosmetica ons anders helpen. Ik vroeg me af of een ieder van ons in de smaak zou vallen bij de formule van de mascara, hoe Lashcode zou werken met de wimpers en of ieder van ons de applicator zou willen hebben.

Zoals ik al eerder zei, testten we een maand mascotte van Lashcode. En zoals ik al zei, elk van ons heeft een ander type wimpers:

 • de mijne is erg lang, maar uitzonderlijk dun en schaars gerangschikt, dus tijdens het kopen van de mascara rekende ik op het verdikken en definiëren van mijn wimper lijn
 • mijn zus heeft dikke en dicht op elkaar geplaatste wimpers (jaloers), maar toch kort en nogal recht (niet jaloers), dus verwachtte ze dat de mascara haar wimpers zou verlengen en krullen.
 • mijn moeder heeft wimpers die we humoristisch ‘rupjes’ noemen omdat ze heel klein zijn aan de uiteinden; zijn broos en vallen uit wanneer ze make-up verwijdert; ook hebben de wimpers van mijn moeder de elasticiteit verloren. Ze wilde een mascara om haar wimpers voorzichtig te behandelen en het zou het beste zijn, als het product de wimpers geconditioneerd had

Ieder van ons heeft haar eigen favoriete mascara (verschillende producten). Alle drie vroegen we ons af of Lashcode de mascara is die voor ons geschikt is, omdat:

 • zijn borstel is geweldig, het vergemakkelijkt het vrije manoeuvreren tijdens het aanbrengen van de cosmetica
 • de formule is fluweel en poederachtig, waardoor het volume en de dikte van de wimpers kunnen worden opgebouwd, afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen
 • het bevat een set van hoogwaardige verzorgende stoffen waardoor de mascara niet alleen de wimpers beschermt, maar ook het haar regenereert

Mijn zus, mijn moeder en ik gebruikten een maand mascotte Lashcode, daarom kunnen we u veel over het product vertellen.

Mascara voor Lashcode – make-up

De manier waarop de mascara wimpers bedekt, is inderdaad het belangrijkste. De rest, die duurzaamheid, kleur en verwijdering is, moet als tweede worden beoordeeld. Persoonlijk ben ik erg verbaasd over Lashcode. De borstel is zeer goed, precies en bereikt elke wimper. Ik vind het niet moeilijk om bij de wimper wortels te komen en dankzij dit zijn mijn wimpers gelijkmatig bedekt. Het verhoogde volume is afhankelijk van de tijd en het aantal lagen mascara die we aanbrengen. Ik moet meer tijd besteden aan het aanbrengen van de mascara dan mijn zus, maar ik ben dit gewend. Lashcode kleeft niet aan wimpers en laat geen klontjes achter op het oppervlak. In plaats daarvan breidt het de wimpers uit sinds de allereerste toepassing en krullen ze subtiel waardoor het zogenaamde effect van wijd open ogen mogelijk wordt. We merkten alle drie dat wimpers veel winnen; ze zijn gedurfd, uitgebreid en netjes van elkaar gescheiden. Ook make-up verwijderen levert geen problemen op.

Mascara voor Lashcode – zorg

Het geheim van Lashcode is ongetwijfeld de zorg die het biedt. Het is de kracht van voedende stoffen die ons van de grond geveegd. Een mascara die wimpers niet alleen mooi bedekt, maar ook het haar regenereert en ze gezond en lang laat worden – dit moet een echte hit zijn! In het begin dacht ik niet dat dit effect zo zichtbaar zou zijn, maar nadat ik de wimpers van mijn moeder had opgemerkt, stopte ik met vallen en werd ik meer gevoed en elastisch – ik geloofde in de magie van Lashcode. Deze mascara zorgt echt voor de wimperconditie … of liever, het neemt de controle over de gezondheidstoestand van de wimpers.

Lashcode-mascara – levensduur

Alle drie zijn we het er unaniem over eens dat de houdbaarheid van deze mascara erg lang is. Het blijft vele uren onaangeraakt op wimpers, vertoont geen vlekken en laat geen vlekken achter, zelfs als de luchtvochtigheid zijn kritieke punt bereikt of als het regent. Bovendien heeft de mascara een zeer goede formule die niet verandert, tenminste niet na een maand. Het is duidelijk om te zien dat de mascara vers blijft, het droogt niet uit. Zelfs de applicator is niet bedekt met resten van mascara die de ‘afzettingen’ van het product tussen de haren kunnen veroorzaken.

Welnu, wat kan ik nog meer schrijven? Waarschijnlijk dit:

Gefeliciteerd Lashcode! Je bent op de goede weg goede om de cosmetica favoriet te worden van vrouwen!

22 Reacties“Drie wimper typens en één mascotte van Lashcode. Versterkende cosmetische test”

 1. Sandra

  Het stokje van de mascara is geweldig!

  Beantwoorden
  • Lilly26

   Het is waar, het brengt zelfs mascara aan aan de korste wimpers, het effect van volle wimpers is zo mooi <3

   Beantwoorden
 2. Ineke

  Dus het is mascara en conditionar in &?? 🙂 WOW wat een idee!!

  Beantwoorden
 3. Agnes

  Ik was een beetje sceptisch over de positieve feedback dat ik las, maar de mascara maakt je wimpers echt dik en er zijn geen klonters of spinnen poten. Zelfs als ik 3 lagen aanbren blijft het perfect :). Ik vind ook geen lelijke klontjes aan de bovenkant van mijn wimpers. Het is echt een goede mascara. goedkoop, zeker wanneer je beseft dat je mascara nog steeds niet op is.

  Beantwoorden
 4. Nicole

  Ik heb dichte en korte wimpers en deze mascara maakt hun vele langer

  Beantwoorden
  • Jasmijn

   Ik, aan de andere kant, heb hele droge een lichte puntjes, maar rond mijn oog is het donker. Ik weet niet wanneer mijn wimpers zo kapot gegaan zijn. Ik hoop dat Lashcode mijn wimpers zal verzorgen en ze terug, hoe dan ook, de oude worden.

   Beantwoorden
 5. Christa J.

  Ik ben verslaafd aan het dikker maken. Ze lijken voller.

  Beantwoorden
 6. Melanie

  Ik was niet zo verbaasd, ik kan niet zeggen dat het niet goed was, maar het is echt wel te duur

  Beantwoorden
  • Adeline

   Ik ga niet akkoord met jou, voor zo’n kwaliteit is het de prijs echt wel waard. Wanneer je de samenstelling leest, zie je dat het echt wel de prijs waard is.

   Beantwoorden
 7. Maantje

  Ik gebruik het al een maand en wanneer ik mijn makeup eraf haal vallen mijn wimpers niet meer uit zoals ze normaal eerst zouden doen. Dus deze mascara werkt sws als een conditioner 🙂

  Beantwoorden
 8. Clara

  Ik beschrijf mijn wimpers als OK, ik heb nooit wimpers serum nodig gehad, ik hou ervan als mij wimpers goed onder met mascara hangen en deze mascara doet ECHT, maar ECHT veel, mijn wimpers hebben volume! Ik ga het niet vrevangen met een andere mascara. Meiden, wanneer je zo’n geweldige mascara ziet, kan je het niet laten gaan 😀 Geweldig!

  Beantwoorden
  • Maantje

   voor mij is het beste dat er geen vlokjes ontstaan en er zijn geen donkere puntjes onder mijn ogen het gebeurde altijd met mij toen ik andere mascara’s gebruikte.

   Beantwoorden
 9. Maya

  Ik moet Lashcode zo snel mogelijk gebruiken 😀

  Beantwoorden
  • Clara

   Ik raad het zeker aan. In het begin was ik een beetje bang om mijn geld uit te geven aan een onbekend makeupmerk, maar het is de beste mascara die ik ooit al heb gekocht.

   Beantwoorden
 10. geennaam

  Ben akkoord 😀 Geen nood aan eyeliner op dagelijkse basis, gewoon de mascara en het effect zijn zo knap 😉

  Beantwoorden
 11. Coco

  Ik zal het proberen en jullie overtuigen me echt dat het zo makkelijke verwijderd kan worden. Ik haat het wanneer ik mascara aan het verwijderen ben en de helft van mijn gezicht is zwart en mijn wimpers vallen dan ok nog eens uit… Ik heb gehoord dat dit niet het geval is met deze mascara 🙂 En dit is waarom het een echt pluspunt is!

  Beantwoorden
  • Caroline

   Komaan probeer het, het is makkelijk om te verwijderen en het effect is zo geweldig. Ik kan het een uur wegremoven en nog steeds ben ik verslaafd aan hoe makkelijk het gaat :p

   Beantwoorden
 12. Vlinder

  Dames, ik heb super gevoelige ogen, meeste makeup is een no go voor mij. Heeft iemand van jullie ook dit probleem en Lashcode gebruikt? Is het goed?

  Beantwoorden
  • Lucie

   Ik denk dat de samenstelling niet voor allergische reacties zal zorgen, maar ik weet het niet, ik heb geen super gevoelige ogen.

   Beantwoorden
  • Dorothee

   Ik heb het net gekocht en ik heb het al twee keer gebruikt en er is nog niets gebeurd. ik heb verschrikkelijk gevoelige ogen en ik krijg altijd allergische reacties van oogschaduw en mascara die normaal gezien voor allergische mensen zijn.

   Beantwoorden
 13. Tamara

  Ik kan bij je review toevoegen dat zelfs op warme dagen, wanneer de meeste mascara wegvloeien, deze mascara op je gezicht blijft.

  Beantwoorden
 14. Elise

  Ik verkies waterproof mascara. 100% verzekerd van geen uitlopingen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *