autor
Caroline

Boho waves of een surfchickhaarstijl? Niets is gemakkelijker!

Hey!

Zodra ik je vertel hoe je de surfer waves of een romantisch boho-stijl kapsel maakt. Ik heb een uitstekende methode ontdekt en heb het veel gebruikt. Het werkt altijd, en ik gebruik het als ik wil elke dag. Ik meen het!

Voorbereidingen …

Een boho haarstijl en surfchickgolfjes moeten er een beetje rommelig uitzien. Voor het stylen moet je je hoofdhuid wassen, en het overtollige water uitknijpen met een washandje of een papieren doekje. Je nieuwe kapsel zal uit zichzelf drogen. Föhns, diffusors en andere hitteapparaten zullen zinloos zijn. Leg in plaats daarvan een katoenen T-shirt of handdoek klaar, een kam met brede punten en een stylingproduct. Deze heb je nodig om je golven te creëren.

Boho of surfing golven

Ontklit je haar met de kam met brede punten. Als je ook maar één klit laat zitten, zal je haarstijl er niet zo cool uitzien als je dacht. En daarna? Wrijf een beetje van het stylingproduct in je lokken. John Frieda Frizz Ease Dream Curls Air-Dry Waves werkt het best. Als je je volume een boost wilt geven, dien je het product aan te brengen van de wortels tot de punten. Is je haar droog en dof? Verspreid het product dan op de delen van het haar die wel wat vocht kunnen gebruiken. Je kunt het schuim er met het katoenen T-shirt of de doek inwrijven voor het beste resultaat.

Hoe maak je deze golven? Bind de vochtige lokken bij elkaar in een losse vlecht of knot aan de achterkant van je hoofd. Deze truc werkt voor statisch en kroezend haar. Laat je lokken voor 20 minuten op deze manier zitten, waardoor ze natuurlijk kunnen drogen. Nu maak je je haar los, en haal je je vingers rustig door je haar. Breng tot slot de serum aan zodat je haar goed blijft zitten en om het een glansboost te geven. Je nieuwe haarstijl is klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *